به گزارش سلام لردگان به نقل از محي الدين بهرام محمديان در گفتگو با خبرنگار مهر با بيان اين مطلب گفت: براساس برنامه ريزيهاي انجام شده و با توجه به تغيير کتابهاي پايه دوم ابتدايي، سال آينده کتابهاي سال سوم ابتدايي بر مبناي دانش و هدف هاي تقويتي منطبق با برنامه درسي ملي دستخوش تغيير خواهد شد.
وي با بيان اينکه عناوين کتابهاي درسي سوم ابتدايي همانند سالهاي گذشته است، افزود: تغييرات کتابهاي سوم ابتدايي به صورت تلفيقي در 11 حوزه يادگيري است.
محمديان درباره تغيير کتابهاي پايه اول متوسطه نظام جديدآموزشي (اول راهنمايي) توضيح داد: در اين مقطع با توجه به ايجاد پايه ششم ابتدايي، محتواي برخي کتابها ازجمله زبان انگليسي،عربي و کار و فناوري در کنار روش هاي تدريس تغييرات عمده اي مي کند.
به گفته رئيس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزش و پرورش، تغيير در کتابهاي ادبيات فارسي با توجه به تغييرات سال هاي گذشته که منطبق با برنامه درسي ملي بوده است و همچنين معارف اسلامي و قرآن اول راهنمايي به صورت عمده نيست.
وي تصريح کرد: کتابهاي علوم و رياضي پايه اول متوسطه نظام جديد آموزشي نيز بهسازي مي شود.
محمديان درباره تغييرات روشهاي تدريس زبان انگليسي و عربي در اول راهنمايي گفت: با توجه به تغييرمحتوا روش هاي تدريس نيز بايد تغيير کند.همچنين سازمان پژوهش درصدد است تا در صورت آمادگي بخش هاي ديگر وزارت آموزش و پرورش اقداماتي را در تجهيز وسايل آموزشي دو درس انگليسي و عربي انجام دهد.
اين مقام مسوول درباره اينکه آيا تغييرات کتابهاي انگليسي و عربي نيازمند تجهيز کلاسها به وسايل آموزشي است،اظهار داشت: الزاماً نه،اما کارشناسان سازمان معتقدند که مي توان از وسايل و تکنولوژيهاي جديد براي تسريع در فرآيند يادگيري در کلاس هاي درس استفاده کرد.